Wat kan ik doen?

De meeste baby's hebben wel eens last van klachten als darmkrampjes, huiduitslag, huilen, e.d. Meestal is de verklaring voor deze klachten onschuldig. Maar als deze klachten lang aanhouden en/of ernstig zijn, dan heeft uw kind mogelijk last van koemelkallergie. 


Als u zich zorgen maakt over de gezondheid van uw baby, is uw huisarts of uw consultatiebureau-arts de eerste persoon waarmee u contact moet opnemen. Lees meer…

Als uw arts denkt dat uw kind misschien koemelkallergie heeft, zal hij/zij samen met u en uw kind een aantal stappen doorlopen. Lees hier meer over de stappen die uw arts zal nemen.

Bij een doktersafspraak is er vaak weinig tijd. Als u goed voorbereid bent, is het gesprek met uw arts en/of diëtist over de gezondheid van uw kind een stuk makkelijker. U vergeet dan niets. En u maakt het voor de arts makkelijker om tot de juiste diagnose te komen. Lees meer…

Krijgt mijn kind de juiste voeding?

Als uw kind (misschien) koemelkallergie heeft, moeten alle koemelkeiwitten in de voeding weggelaten worden. Gebruikt uw kind zuigelingenvoeding dan schrijft uw arts of diëtist een speciale voeding voor. Lees hier meer over de verschillende voedingen die geschikt zijn voor kinderen met koemelkallergie.