Jij bent lang niet de enige met een kindje met koemelkallergie, en vele ouders hebben een soortgelijk pad bewandeld. Het allerfijnst is het om ervaringen met andere ouders uit te wisselen. 

Je bent niet alleen

Op verschillende mummy-fora zijn er topics over (verdenking van) koemelkallergie waar je je eigen verhaal kwijt kunt. Dat lucht op! Daarnaast kun je ook veel lezen en leren over de ervaringen van anderen. Wie weet herken je jezelf in verhalen van anderen en word je wijzer van hun tips.
Waarschijnlijk kom je op die manier weer tot nieuwe ideeën om met bepaalde situaties om te gaan, en krijg je nog fijne tips over lekkere koemelkvrije producten in de supermarkt of inspiratie voor nieuwe recepten. Informeer eens op de crèche of er andere kindjes zijn met koemelkallergie en ga in gesprek met de ouders. Je zult zien dat je niet de enige bent en dat men vaak erg bereid is om je op weg te helpen. Het helpt ook al om je hart te luchten bij vrienden of familie. Zij zullen vast en zeker met jouw gezin meeleven, meedenken en meehelpen waar het kan.